Wij werven aan!

Ben je op zoek naar een boeiende job bij een autoconcessie in volle groei?

Wil je het beste van jezelf geven in een functie binnen de verkoop, de aftersales, het atelier, de carrosserie of op kantoor?

Droom je weg bij de merken BMW, Alpina, MINI, Jaguar, Land Rover?

Kijk dan zeker eens welke vacatures we voor je hebben ...

Start hier...

Onze teams

Onze teams

We tellen bijna 200 medewerkers, zowel bedienden als arbeiders. Ze zijn aan de slag in de zes concessies, de carrosserieën, de centra voor tweedehandswagens en het administratief centrum.

Wat bindt ons? We streven met hart en ziel de beste prestaties na. Dit komt elke dag opnieuw tot uiting in het verlangen om het steeds beter te doen en om de verwachtingen van de klant steeds beter in te lossen. Een vriendelijk onthaal en het nakomen van onze beloften zit ook ingebakken in ons DNA.

Wie bij ons werkt, komt terecht in een dynamische en gezellige sfeer!

Onze geschiedenis

In januari 2018 mocht de Groep Jean-Michel Martin 25 kaarsjes uitblazen. De geschiedenis van de Groep is nauw verweven met die van zijn oprichter: Jean-Michel Martin, ex-autocoureur met op zijn palmares vier overwinningen op de 24 uur van Spa-Francorchamps en oprichter van het communicatiebedrijf 'Palmarès'.

In 1993 neemt Jean-Michel Martin de BMW-concessie in Sint-Lambrechts-Woluwe over. De groep breidt vervolgens uit in het westen van Brussel met de BMW-concessie in Anderlecht (2004), in het oosten met de eerste Europese showroom die volledig in het teken staat van het merk MINI (2010), de Jaguar Land Rover-concessie (2011) en de carrosserie (2014), alle drie in Zaventem. Eind 2015 koopt de groep de activiteiten van Jaguar Land Rover van de nv Somotra in Drogenbos en in Waterloo over om tot een grotere aanwezigheid in het Brusselse Gewest te komen. Begin 2018 openen een nieuwe showroom met tweedehandswagens van alle merken en een showroom voor tweedehandse MINI's hun deuren in Zaventem.

De Groep telt dus in het totaal zes concessies, vijf centra voor tweedehandswagens, twee carrosserieën en een administratief centrum, waar de afdelingen boekhouding en human resources zijn samengebracht.

Onze geschiedenis

Van 240 verkochte wagens per jaar zijn we gestegen tot meer dan 4.300 (in 2017)! In het begin hadden we een twintigtal medewerkers, nu werken we met bijna tweehonderd collega's! Een indrukwekkende evolutie voor onze onderneming, die wel vasthoudt aan haar familiale karakter. Jean-Michel en zijn echtgenote Marie-Caroline vinden het erg belangrijk dat de teams prestaties neerzetten in een gezellige werksfeer en dat de verschillende concessies steeds meer met elkaar samenwerken.

Je opleidingen en je loopbaan

Je opleidingen en je loopbaan

In overleg met de importeurs van BMW, MINI, Jaguar en Land Rover werd een kwaliteitsvol opleidingstraject uitgestippeld. Vanaf je eerste maanden volg je twee onthaaldagen om de merken en hun geschiedenis te leren kennen. Je wordt ook dagelijks begeleid door een meer ervaren collega en door je verantwoordelijke. Dankzij heel wat opleidingen in groepsverband of online kun je je kennis en je competenties ontwikkelen tijdens je hele loopbaan binnen onze Groep.

Jongeren een vak aanleren zit in ons bloed. We werken samen met een aantal scholen om stagiairs en leerlingen in verkoop of mechanica te verwelkomen. Een aantal van hen krijgt vervolgens een arbeidsovereenkomst binnen de Groep aangeboden.

De kmo-mentaliteit van de groep geeft je de kans om intern te evolueren volgens de mogelijkheden en om een grote autonomie binnen je functie te verwerven.